BouwCenter Rotterdam


Ceintuurbaan 210 3051 KD Rotterdam
0104188144 Klik om te bellen

Over BouwCenter Rotterdam

De organisatie staat vooral voor kennis: kennisoverdracht en kennisvergaring. Om de vraagbaakfunctie van alle BouwCenter-medewerkers permanent op een hoog niveau te houden. Voor de professionele én particuliere klant vertaalt dit alles zich in deskundige advisering, scherpe prijzen en snelle levertijden.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van ruwe bouwmaterialen van de fundering tot aan de n...ok. Denk hierbij aan uit voorraad leveren van geïsoleerde funderingsbekisting, korfwapening, metsel- en lijmblokken, gevel metselstenen en isolatie. Voor het dak hebben wij van oudsher diverse betonachtige en keramische dakpannen op voorraad aangevuld met (geïsoleerd) dakplaten, vuren tengels, panlatten en (isolerende) foliëeen.
Sinds kort zijn wij uitgegroeid van een echte ruwbouwvestiging naar natte en droge binnenafbouw. Denk hierbij niet alleen aan gipsplaten, kozijnen en deuren, maar ook cement- en gipsgebonden stukadoorsmateriaal.

Graag willen wij voor u vanuit onze BouwShop een vraagbaak, maar ook zeker een professionele adviseur zijn voor in en om het project!

BouwCenter Rotterdam in het kort

Soort bedrijf

Groothandel

Materialen

Bouwmaterialen en Onderdelen
Electra
Gereedschap en Machines
IJzerwaren
Isolatiemateriaal
Sanitair installatiemateriaal
Tuinhout, tuinmeubels, tuinartikelen
Verf en schilderbenodigdheden

Services

Bezorgservice
Verfmengservice

Online assortiment

Ja

Onze locatie

BouwCenter Rotterdam


Ceintuurbaan 210 3051 KD Rotterdam
0104188144 Klik om te bellen