Euromec B.V. Houtbewerkings Gereedschappen


Veldegge 5 7468 DJ Enter
0547383897 Klik om te bellen

Over Euromec B.V. Houtbewerkings Gereedschappen

Euromec is leverancier van zeer hoogwaardige snijgereedschappen voor de machinale hout- en kunststofverwerkende industrie. Door onze flexibele manier van werken en de hoogwaardige kwaliteit van onze producten, zijn wij in staat een passende oplossing te bieden voor iedere klant.
Ons leveringsprogramma bestaat uit: zaagbladen, freeskoppen, boren, bovenfrezen, diamantgereedschappen, messen en overige reserve onderdelen. Wij maken ook gereedschapsplannen voor de CNC bewerkingscentra, CNC bovenfrezen, CNC gestuurde pennenbanken en profileerautomaten gebeurt dit op maat. Tevens bieden wij een uitgebreide slijpservice door met ons moederbedrijf Slijptechniek Enter B.V. onder een dak te zitten. Snel bestellen? Ga naar onze webshop, www.euromec.nl

Schaafmessen en keermessen
Wij bieden u een ruim assortiment schaafmessen en keermessen. Ten eerste vallen hier standaard keermessen voor freesgereedschap onder. Daarnaast vindt u ook schaafmessen voor verschillende schaafkoppen bij ons, waaronder Tersa, Variplan, Centrofix, Planex, Centrolock en Bulldozer. Deze zijn zowel in Hm als Hss uitvoering leverbaar.Schaafmessen / Systeem messen toepassing:
Schaafmessen en systeem messen worden gebruikt in de vandiktebank, schaafbank en vlakbank om uw te bewerken hout glad te schaven, om sponningen te maken en voor het afschuinen van hoeken. Hss kwaliteit zorgt voor een super glad schaafoppervlak, waar Hm kwaliteit tot wel 4 maal langer scherp blijft. Onze schaafmessen zijn leverbaar in elke gewenste lengte, hoogte en dikte.

Keermessen / Wissel messen toepassing:
Onder de keermessen vallen de voorsnijders en rechte messen, Leitz keermessen en kantenbrekers. Keermessen worden geleverd in Hm materiaal voor een nog langere standtijd.

Profielmessen toepassing:
Profiel messen / FLU messen worden veelal in SP kwaliteit geproduceerd. Ook te leveren in HSS kwaliteit, welke zorgt voor een langere standtijd. Naast deze standaard messen produceren wij ook HM of HSS profielmessen naar de wensen van de klant. Ook het her- slijpen van uw schaafmessen en keermessen vindt plaats in onze eigen slijperij.

Groeffrees
Maak nauwkeurige groeven in uw materiaal met de groeffrezen van Sistemi Klein. Onderstaand vindt u groeffrezen met schacht 6, 8, 10 en 12 millimeter. Daarnaast is er onderscheid te maken tussen vertandingen en toepassingsmogelijkheden tussen de groeffrezen. Heeft u advies nodig over de juiste groeffrees voor u? Onze adviseurs staan u graag te woord.
Groeffrees toepassing:
Met de groeffrees met ondersnijder heeft u de mogelijkheid om dieper te frezen. Het vele heen en weer bewegen met de machine is dan ook niet meer nodig. Zelfs een diep gat frezen is geen probleem voor de groeffrees. Denk hierbij bv. aan het frezen van een slotgat. Tevens zorgt de scherpe onderzijde voor het voorkomen van groefresten op de bodem van uw materiaal. Te gebruiken op uiteenlopende houtsoorten zoals hard- en zacht hout, spaan- of MDF plaat materialen.

Foto's

GEREEDSCHAPPEN
NL STANDAARD PROFILERINGEN
SCHAAFKOPPEN
FREZEN
OMAS
FREESKOP
SYSTEEM MESSEN
KEER EN WISSELMESSEN
BOVENFREESGEREEDSCHAPPEN
BOREN
SCHAAFMESSEN
SLIJPSERVICE

Euromec B.V. Houtbewerkings Gereedschappen in het kort

Soort bedrijf

Groothandel
Leverancier
Ondernemer

Materialen

Gereedschap en Machines

Services

Bestelservice
Bezorgservice

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

EUROMEC DE LEVERANCIER VOOR AL UW HOUTBEWERKINGSGEREEDSCHAPPEN

Euromec B.V. hoogwaardige snijgereedschappen voor de machinale houtindustrie “advies op maat” en nu ook “verkoop online” Euromec is de leverancier van zeer hoogwaardige...

Onze locatie

Logo Euromec B.V. Houtbewerkings Gereedschappen

Euromec B.V. Houtbewerkings Gereedschappen

Euromec B.V. Houtbewerkings Gereedschappen


Veldegge 5 7468 DJ Enter
0547383897 Klik om te bellen