Lasek binnen en buitendeuren


Boomgaard industrie terrein 6/11 1243 HV 's-Graveland
06 52400834 Klik om te bellen

Fabriek van Deuren In Polen
Frank van Rijn Ceo Lasek Nederland
Boomgaard 6/11 1243HV 's-Graveland industrie ter

Over Lasek binnen en buitendeuren

Lasek produceert al sinds 1981 deuren van ongeëvenaarde kwaliteit en precisie. Onze deuren worden van de beste materialen gemaakt en met de grootste zorg afgewerkt, hetgeen ze zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk maakt voor elk interieur.

Wij zijn een trotse Poolse fabrikant met een geschiedenis die teruggaat tot 1981. Ons bedrijf is een gerenommeerde timmerwerkplaats, gespecialiseerd in de productie van houten deuren. Vanaf het begin hebben we gefocust op traditie, precisie en degelijk vakmanschap, wat leidt tot de hoge kwaliteit van onze houten deuren.

Bij Lasek hebben we een team van professionals die elke fase van de productie nauwgezet monitoren. Het productieproces begint met de zorgvuldige selectie van hout en het hanteren van de hoogste kwaliteitsnormen om duurzaamheid te garanderen. Het hout wordt zorgvuldig gedroogd in onze eigen droogfaciliteit om de kwaliteit van onze deuren te waarborgen.

Onze houten deuren worden gemaakt van natuurlijk grenenhout, wat niet alleen een mooie uitstraling, maar ook duurzaamheid en sterkte biedt. Elk deurelement wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om aan onze hoogwaardige kwaliteitsnormen te voldoen.

In onze fabriek hebben we volledige controle over het productieproces. Het grenenhout wordt gedroogd in onze eigen droger om een optimale luchtvochtigheid te behouden en vervorming te voorkomen. We maken gebruik van laagverlijmingstechnologie om de stabiliteit en duurzaamheid van de deuren te garanderen.

We bieden ook houten schuifdeuren aan die zowel functioneel als esthetisch zijn. Deze deuren besparen ruimte en geven kamers een moderne uitstraling. Onze houten deuren zijn verkrijgbaar met verstelbare of vaste frames om aan de specifieke wensen en voorkeuren van de klant te voldoen.

We zijn trots op onze moderne producten die niet alleen aan functionele eisen voldoen, maar ook de algehele esthetiek van elke ruimte versterken.

Video

Lasek Fabricages deuren uit uit Polen email : info@yandm.nl 0652400834 Adres in N.L Boomgaard 6/11 's-Graveland

Foto's

Nieuw Product Geïsoleerde deur  Inbraak Bestendig
Geïsoleerde buitendeur inbraak vrij

Lasek binnen en buitendeuren in het kort

Soort bedrijf

Ondernemer

Materialen

Bouwmaterialen en Onderdelen

Services

Bezorgservice

Online assortiment

Ja

Online bestellen

Ja

Artikelen

Lasek polen binnen en buitendeuren fabriek

"gegarandeerdHet bedrijf "Lasek" heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie van houten deuren. Dankzij de passie, traditie en precisie die ons werk begeleiden, kunnen wij de hoogste kwaliteit en...

Onze locatie

Logo Lasek  binnen en buitendeuren

Lasek binnen en buitendeuren

Lasek binnen en buitendeuren


Boomgaard industrie terrein 6/11 1243 HV 's-Graveland
06 52400834 Klik om te bellen